Menuforslag til selskaber


Forret:
 - Røget hellefisk med grillede asparges, krydderurter, urtemayo og pynt
 - Varmrøget laks og rejer med grillede asparges, krydderurter, urtemayo og pynt
 - Rørt skaldyrssalat med æbler, hjertesalat, brøndkarse og rugchips
 - Røget unghanebryst med rygeostcreme, syltede løg, croutons og urter
 - Kartoffel/Jordskokke-suppe med pesto, bacon og croutons
 - Serranoskinke med gammelknas ost, parmesan aioli, pesto og nødder


Hertil serveres der nybagt surdejsbrød, hjemmebagt rugbrød og smør


Hovedret:
(Vælg 2 slags kød, 1 x kartoffelting, 1 x sauce og 2 x garniture)
Der kan tilkøbes 1 x kød ekstra for 75kr. pr kuvert og 1 x ekstra garniture eller kartoffel til 39kr. pr kuvert


Kød: Kartoffel:
 - Ølbraiseret gris -Små vildmosekartofler med smør og purløg
 - Rosastegt oksefiilet -Flødekartofler
 - Lammecolotter -Små råstegte kartofler
 - Kalvecolotter -Grove fritter
 - Langtidsstegt mørk oksekam
 - unghanebryst


Sauce: Garniture:
 - Rødvins -Ristede rodfrugter med nigellafrø og urter  
 - Skysauce /ølsauce -Ristede vilde svampe
 - Bearnaise             -Ristede jordskokker
 - langtidsbagte små tomater
 - Årstidens grønt


Dessert:
kagetapas med 3 forskellige kager
Isbar


Natmad:
- Høns i asparges
- Crossainter med hønsesalat
- Smørrebrødsplanker med hjemmebagt rugbrød

 

Snacks:
- flæskesvær, løgringe, chips, tops, nødder og dips


Priser:
Forret og hovedret 389kr
Dessert: 99kr.
Natmad 89kr.
Snacks 29kr.