Lille Nyhavn er en lille hyggelig og uformel familiedrevet smørrebrødsrestaurant, som ligger på solsiden ned til vandet. Hos os tager vi udgangspunkt i det klassiske danske køkken med smørrebrødsånden og de danske klassikere i højsædet. Vi elsker at lege med kreativiteten, så med stor respekt for det traditionelle, nyfortolker vi altid vores retter, så det forbliver en oplevelse at spise dansk mad.

 


Vores kerneværdi er, at alt vores mad, bliver lavet HELT fra bunden og at der altid anvendes danske og lokale råvarer i højeste kvalitet.

Hver dag kan man købe nybagt rugbrød, dagens kage, syltevarer og delikatesser som take-away, således som alt fra menukortet også kan bestilles til at tage med.

 


Restauranten kan huse 45 mennesker indenfor og om sommeren har vi tilsvarende pladser udendørs på vores terrasse. Her kan man sidde i solen og nyde sin mad eller en kold øl, mens man kigger på havet.

 


Vi åbner op kl.11.30 hvor der serveres frokost løbende dagen igennem.

 

Vi tilbyder frokostordninger til både private og erhverv. Har du en begivenhed som skal fejres, udlejer vi restauranten til dette formål, således i kan have det hele for jer selv.